Patlıcan Kebabı (Babamın Tarifi)


  • 1,kg patlıcan
  • 1 kg kıyma
  • 150 gr kuyruk yağı
  • Tuz
  • Zeytinyağı

  • %60'ı Kuyruk Yağından Oluşan Kıyma Tuzanarak İyice Yoğrulur.
  • Uygun Büyüklükte Yuvarlak Şekline Getirilir. 
  • Çekirdeksiz Patlıcanlar Kesilerek Şişe 1 Patlıcan 1 Kıyma Gelecek Şekilde Dizilir.
  • Orta Derece Mangal Ateşinde Pişirilir.

Buda Uzman TV'deki Ali Dağ Kebap Ustası'ndan bir video

Paylaş

Benzer Yazılar

"Patlıcan Kebabı (Babamın Tarifi)" hakkında 3 yorum yapılmış.

  1. Yanıtlar
    1. Tamamen Babam Yazdı Ben sadece Süsledim :)

      Sil
  2. Ali dağ ustam ben sizin takipcinizim uzman tv den ali dağ derya baykal youtobe sizi takip ediyorum basarilarinizin devamını dilerim çok güzel lezetlere imza atıyorsunuz ali ustam

    YanıtlaSil