Patlıcan Kebabı (Babamın Tarifi)
- 1,kg patlıcan
- 1 kg kıyma
- 150 gr kuyruk yağı
- Tuz
- Zeytinyağı
- %60'ı Kuyruk Yağından Oluşan Kıyma Tuzanarak İyice Yoğrulur.
- Uygun Büyüklükte Yuvarlak Şekline Getirilir.
- Çekirdeksiz Patlıcanlar Kesilerek Şişe 1 Patlıcan 1 Kıyma Gelecek Şekilde Dizilir.
- Orta Derece Mangal Ateşinde Pişirilir.
Buda Uzman TV'deki Ali Dağ Kebap Ustası'ndan bir video




Güzel :D
YanıtlaSilTamamen Babam Yazdı Ben sadece Süsledim :)
SilAli dağ ustam ben sizin takipcinizim uzman tv den ali dağ derya baykal youtobe sizi takip ediyorum basarilarinizin devamını dilerim çok güzel lezetlere imza atıyorsunuz ali ustam
YanıtlaSil